VISSZA A FŐOLDALRA

IBOLYAMÉZ

A frissen szedett ibolya virágaival (a szárak és a levelek nélkül) megtöltünk egy befőttes üveget, nem túl szorosan, és akácmézet töltünk rá, amennyi csak belefér az üvegbe.
Lezárjuk, és csak hat hét múlva nyitjuk fel. Addigra a méz teljesen átveszi az ibolya illatát.
Reggelihez, vajas pirítóson a legfinomabb.












Címkék:

  vidéki élet     romantikus pihenés     levendulás     levendula fesztivál     levendulás lekvár     levendula olaj     levendulás szappan     vidéki kis ház     provanc-i sült burgonya     álommanó     tihanyi levendula     gyalogtúra     kerékpározás Tihanyban     Sajkod     Teázó az erdő mélyén     sajkodi horgásztanya     levendulás tea     levendulás sütemény     balatoni horgászat     túrázás     levendulás újság     szárított levendula