L e v e n d u l a s z í v v e l, l é l e k k e l
Aki egyszer szerelmese lesz a levendulának bár merre jár is, a szeme és a szíve ügyesen fókuszál mindenre amiben levendula található.
Egyre többen vagyunk kísérletező kedvű háziasszonyok, gasztronómiai gourmandok, akik szívesen csempészünk bele ételeinkbe-süteményeinkbe egy kis leheletnyi Provance-ot.
Pár hónapja jelent meg Halmos Mónika levendulás szakács könyve, mely nem csak hasznos segítség a konyhai alkotásokhoz, hanem kedves ajándék is e növény kedvelőinek.
Bátorítom Önöket kedves Olvasó, használják ezt a különleges növényt a konyhai receptek számos területén, fedezzenek fel új ízeket, legyenek a konyhájuk mesterszakácsai!
Nem csak a szemet gyönyörködteti,
hanem a lelket is!
- Dörgicse Levendulás Major -
Nagyon örültem mikor Ildikó a könyv szerzője boldogan újságolta, hogy elkészült ez a könyv.
Ezt a könyvet nem lehet csak úgy átlapozni, bele olvasni, ehhez pillanat kell, amikor csak is arra figyelsz, amit a kezedben tartasz. Nyugalom, hogy a szíved és lelked befogadhassa mind azt amit látsz és amit olvasol!
Nekem a reggeli kávé mellett volt ez a hely.
A gyönyörű fotók oda varázsolták a reggeli asztal mellé nemcsak a levendula selymesen finom illatát, hanem a felkelő nap melengető sugaraiban szorgosan dolgozó méhek zümmögését is.
A képek mellet sorakozó gondolatok lehet, hogy aznap éppen nekem szóltak!
Vigyünk ünnepet a hétköznapokba, csak rajtunk múlik, hogyan indul a nap!