VISSZA A FŐOLDALRA

L e v e n d u l a    s z í v v e l,    l é l e k k e l

Aki egyszer szerelmese lesz a levendulának bár merre jár is, a szeme és a szíve ügyesen fókuszál mindenre amiben levendula található.

Egyre többen vagyunk kísérletező kedvű háziasszonyok, gasztronómiai gourmandok, akik szívesen csempészünk bele ételeinkbe-süteményeinkbe egy kis leheletnyi Provance-ot.

Pár hónapja jelent meg Halmos Mónika levendulás szakács könyve, mely nem csak hasznos segítség a konyhai alkotásokhoz, hanem kedves ajándék is e növény kedvelőinek.

Bátorítom Önöket kedves Olvasó, használják ezt a különleges növényt a konyhai receptek számos területén, fedezzenek fel új ízeket, legyenek a konyhájuk mesterszakácsai!

Nem csak a szemet gyönyörködteti,
hanem a lelket is!
- Dörgicse Levendulás Major -

Nagyon örültem mikor Ildikó a könyv szerzője boldogan újságolta, hogy elkészült ez a könyv.

Ezt a könyvet nem lehet csak úgy átlapozni, bele olvasni, ehhez pillanat kell, amikor csak is arra figyelsz, amit a kezedben tartasz. Nyugalom, hogy a szíved és lelked befogadhassa mind azt amit látsz és amit olvasol!

Nekem a reggeli kávé mellett volt ez a hely.

A gyönyörű fotók oda varázsolták a reggeli asztal mellé nemcsak a levendula selymesen finom illatát, hanem a felkelő nap melengető sugaraiban szorgosan dolgozó méhek zümmögését is.

A képek mellet sorakozó gondolatok lehet, hogy aznap éppen nekem szóltak!

Vigyünk ünnepet a hétköznapokba, csak rajtunk múlik, hogyan indul a nap!












Címkék:

  vidéki élet     romantikus pihenés     levendulás     levendula fesztivál     levendulás lekvár     levendula olaj     levendulás szappan     vidéki kis ház     provanc-i sült burgonya     álommanó     tihanyi levendula     gyalogtúra     kerékpározás Tihanyban     Sajkod     Teázó az erdő mélyén     sajkodi horgásztanya     levendulás tea     levendulás sütemény     balatoni horgászat     túrázás     levendulás újság     szárított levendula